2-3 april, 2025
Kistamässan

Future of Automotive – Transportation in 2030

För att fånga de största frågorna inom fordonsindustrin har vi valt att fokusera på framtidens fordonsindustri. Bland annat kommer vi att lyssna på Henrik Green från Einride utforska det transformerande potentialen hos autonoma elfordon inom fraktindustrin. Ni kommer även få chansen att se revolutionerande fordon på mässgolvet.

Häng med på en dynamisk paneldiskussion om “Future of Automotive – Transportation in 2030” med experter i framkanten av innovation. Hur kommer vätebränsleceller att forma fordonsframdriften år 2030? Vilken roll kommer HMI-design att spela för att förbättra körupplevelsen i en era av uppkoppling? Hur kan vi främja effektiva urbana transportsystem med uppkomsten av lätta stadsfordon?

Få värdefulla insikter om fordonsutvecklingens bana och dess implikationer för morgondagens transportsystem.

Deltagare du träffar på Transportpanelen

Ian Thompson
CTO på H2X, ett företag för vätebränslecellsfordon. Över 35 års global produktutveckling inom fordonsbranschen. Skapat och lett innovations team i USA, Europa och Asien. Projekt inkluderar Opel Speedster, Aston Martin Vanquish, Karma Revero GT, Alfa Romeo Giulia och Stelvio och många fler. Expert inom utveckling av elfordon (BEV) och vätebränslecellsfordon (FCEV).

Håkan Lutz
Håkan Lutz är medgrundare och VD för Luvly, den svenska utvecklaren av samhällsorienterade lätta stadsfordon (LUVs). Som en seriell entreprenör och teknolog såg Lutz nästan tjugo år sedan att efterfrågan på elfordon och överdimensionerade SUV:ar inte skulle göra något för långsiktig hållbarhet – en förutseende idé som nu först bevisas vara korrekt. Efter ett decennium av ingenjörsmässig innovation och procedurutveckling lanserade Lutz och hans medgrundare Luvly år 2015, till en värld som snabbt vaknar upp till det brådskande behovet att överge fossila bränslen och omfamna alternativa urbana mobilitetsalternativ som strävar efter att återställa miljöbalansen. Genom att använda patenterad teknik och enastående innovationsinfrastruktur strävar Luvly efter att fundamentalt förändra naturen av stadstransporten till förmån för människor och planeten.

Joel Rozada
Joel Rozada är VD för The Techno Creatives, där han spelar en nyckelroll i att integrera teknik och design, särskilt inom fordonssektorn. Hans expertis ligger i att utveckla digitala lösningar för fordonsindustrin med fokus på användarupplevelse och gränssnittsdesign.

Christine Gall
Christine Gall är en dynamisk ledare och visionär inom området för Human-Machine Interface (HMI) och User Experience (UX) Design. För närvarande tjänstgör hon som chef för HMI & UX Design för Lynk&Co i Göteborg, där hon leder ett team på 40 talangfulla designers och utvecklare och driver innovation inom fordonsindustrin. Med en stark grund inom ingenjörsvetenskap avlade Christine sin masterexamen vid Chalmers University of Technology, vilket positionerar henne som en bro mellan teknisk expertis och användarcentrerad design. Hennes passion för att skapa sömlösa interaktioner mellan människor och teknik har varit en drivkraft genom hela hennes karriär.

Facebook
Twitter
LinkedIn
advanced engineering program

Kombination av robotarm och AMR

Den 10-11 april 2024 återkommer Advanced Engineering till Stockholm, framtidens mötesplats för produktutveckling samlar ett ledande leverantörer och nyskapande innovatörer. En möjlighet att utforska aktuella trender, upptäcka banbrytande framsteg och etablera värdefulla kontakter med potentiella framtida partners.

Läs mer

Future of Automotive – Transportation in 2030

För att fånga de största frågorna inom fordonsindustrin har vi valt att fokusera på framtidens fordonsindustri. Bland annat kommer vi att lyssna på Henrik Green från Einride utforska det transformerande potentialen hos autonoma elfordon inom fraktindustrin. Ni kommer även få chansen att se revolutionerande fordon på mässgolvet.

Läs mer