2-3 april, 2025
Kistamässan

Vår vision

Vår vision är att sammankoppla alla som arbetar med produktutveckling och strategiska inköp med leverantörer för att göra produktutvecklingen inom främst verkstadsindustrin ännu smartare, mer effektiv och avancerad.

Parallellt med Advanced Engineering arrangeras dessutom den etablerade och omtyckta mässan Elektronik – ett beprövat framgångskoncept som bidrar till viktiga synergieffekter!

Varför Advanced?

En framgångsrik produktutveckling innebär ofta
otaliga beslut för att nå fram till optimala lösningar
och funktionalitet

Eftersom möjligheterna blir fler och än mer komplexa är det en utmaning att göra rätt val och hitta rätt leverantörer.

Ordet ”avancerat” symboliserar komplexiteten i den uppgift som produktutvecklare och strategiska inköpare idag står inför. För att förenkla den svåra uppgiften att hitta rätt i djungeln av komponenter, material och teknik har vi samlat utställare ifrån hela produktutvecklingscykeln. På plats hittar du som besöker oss allt för att din produktidé ska bli till verklighet.

Mässan i siffror

Efter en lång period av digitala möten är det personliga mötet oerhört efterlängtat. Skapa långsiktiga och ovärderliga relationer för att säkra framtida affärer.

unika besökare
0
Besökare som påverkar inköp
0 %

representerade titlar: Ingenjörer Konstruktörer Konsulter Tekniska chefer VD/Ägare IT-chefer Programmerare Produktutvecklare Utvecklingschefer ingschefer Projektledare Designers

Global expertis - lokalt nätverk!

Advanced Engineering har sitt ursprung i Birmingham, i Storbritannien,
där mässan hade premiär redan 2008.

Konceptet har nu etablerats över hela Europa och blivit en självklar spelare bland mässor inom verkstads- och tillverkningsindustrin. Vår globala anknytning säkerställer att vi är på rätt spår och ger oss möjlighet att fånga upp internationella influenser – En viktig del i vår framgångssaga.

Vill du veta mer om Advanced Engineering Birmingham?

advanced engineering program
advanced engineering scenen
advanced engineering utställare
advanced engineering utställare

Miljödiplomerad arrangör

Från och med januari 2023 kan ni som arrangör miljödiplomera ert arrangemang hos Kistamässan. Easyfairs anläggningar i Sverige är numera certifierade enligt Svensk Miljöbasstandard, vilket innebär att vi kan erbjuda våra arrangörer en miljödiplomering på era arrangemang när ni använder er av våra lokaler. Något som är unikt för branschen att som mäss- och eventarrangör kunna erbjuda sina kunder.

Vill du veta mer?

susa certificate

Våra projektledare & miljökonsulter vägleder er genom hela processen från start till fullföljd diplomering. Under 2023 stöttar Easyfairs miljöarbetet hos våra externa arrangörer genom att dra av halva kostnaden för diplomeringen på lokalhyran vid arrangemang på Kistamässan.

Easyfairs hållbarhetsinitiativ

För att skapa en hållbar verksamhet fokuserar vi på sex huvudområden: energi, resor & boende, frakt & logistik, produktion & avfall, mat & matavfall samt socialt ansvar. Genom att aktivt arbeta inom dessa områden strävar vi efter att minska vår miljöpåverkan och främja socialt ansvarstagande för en mer hållbar framtid.

På Easyfairs strävar vi efter att skapa mässarrangemang som inte bara är framgångsrika affärsmässigt, utan även gynnar både planeten och samhället. Vi arbetar kontinuerligt med att integrera ESG (Environmental, Social, and Governance) principer i våra evenemang för att minska vår klimatpåverkan och främja hållbarhet. Genom att förena affärsmöjligheter med hållbarhet tar vi aktivt ansvar för att forma en mer hållbar och ansvarsfull framtid.

Vem träffar du på mässgolvet?

Vi vill möjliggöra produktlanseringar på den nordiska marknaden från våra utställande företag, vilket innebär att du som besöker får ta del av allra senaste inom belysning på plats. Bland annat träffar ni:

BLI FÖRST MED
DET ALLRA SENASTE

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av nyheter om mässan och för att följa våra uppdateringar om hur vi skapar säkra mötesplatser.